Φωτια Τωρα Αρχαια Ολυμπια - 4d1z3i0qvk Kzm - Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στην αρχαία ολυμπία.

Φωτια Τωρα Αρχαια Ολυμπια - 4d1z3i0qvk Kzm - Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στην αρχαία ολυμπία.. Μίλησε ζωντανά με τη γιαγιά της για να την πείσει να εκκενώσει το σπίτι (binteo). Κατά τη διάρκεια της νύχτας η φωτιά βρισκόταν σε ύφεση, όμως από τις 3:00 εντάθηκαν οι άνεμοι και άρχισε πλέον να πλησιάζει τα σπίτια του χωριού αμέλαντες. Δύσκολες ώρες και στην αρχαία ολυμπία, καθώς νέες εστίες φωτιάς μαίνονται ανεξέλεγκτες στην ευρύτερη περιοχή. Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε γειτονικά χωριά, όπου η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές. Δύσκολη η κατάσταση στην αρχαία ολυμπία με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις.

Από τα μεσάνυχτα, δε, οι πυροσβετικές δυνάμεις ενισχύθηκαν από άλλες που ήρθαν από το μέτωπο της βαρυμπόμπης. Φουντώνουν οι υποψίες για εμπρησμό στην αρχαία ολυμπία καθώς εκδηλώθηκαν επτά εστίες φωτιάς μέσα σε μόλις δύο ώρες. Μάχη για να σωθεί η αρχαία ακαδημία στην ολυμπία. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια. Πύρινη κόλαση στην αρχαία ολυμπία:

0n1fyuxsdriuwm
0n1fyuxsdriuwm from www.zougla.gr
Μίλησε ζωντανά με τη γιαγιά της για να την πείσει να εκκενώσει το σπίτι (binteo). Εγκαταλείψτε τα σπίτια σας νέο μήνυμα από το 112 που καίγεται (βίντεο)φωτιά στη λίμνη ευβοίας: Κατά τη διάρκεια της νύχτας η φωτιά βρισκόταν σε ύφεση, όμως από τις 3:00 εντάθηκαν οι άνεμοι και άρχισε πλέον να πλησιάζει τα σπίτια του χωριού αμέλαντες. Λίγο νωρότερα το patrisnews ανέφερε πώς η φωτιά καεί σπίτια στον οικισμό πελόπιο ενώ υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτοικοι στην καυκανια και. Αγωνία για εγκλωβισμένους, εκκενώνονται 7 οικισμοί, sms από το 112 (βίντεο). Νέες φωτιές ξεκίνησαν το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική έκταση στην περιοχή του φλόκα αρχαίας ολυμπίας και στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Δύσκολες ώρες και στην αρχαία ολυμπία, καθώς νέες εστίες φωτιάς μαίνονται ανεξέλεγκτες στην ευρύτερη περιοχή. Τίποτα δεν είναι πια όπως το γνωρίζαμε ως τώρα.

«τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή.

Ανεξέλεγκτη πορεία έχουν πάρει οι φωτιές στην περιοχή της αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία, με τα δύο κύρια μέτωπα σύμφωνα με ελασ και πυροσβεστική, στην αρχαία ολυμπία εκδηλώθηκαν επτά εστίες φωτιάς μέσα σε δύο ώρες, σε έναν άξονα μεταξύ. Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα αεροπλάνα. Στην περιοχή έσπευσαν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά (46 πυροσβέστες με 16 οχήματα. Εντολή να εκκενωθούν προληπτικά η αρχαία ολυμπία και η κοινότητα μιράκα, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω των δύο πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στην ευρύτερη περιοχή της ηράκλειας και της μιράκα. Γίνεται ό,τι είναι δυνατό για την προστασία του αρχαιολογικού χώρου. Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στην εύβοια όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά, καθώς η αλλαγή της φοράς των ανέμων δημιουργεί νέες αναζωπυρώσεις. Φουντώνουν οι υποψίες για εμπρησμό στην αρχαία ολυμπία καθώς εκδηλώθηκαν επτά εστίες φωτιάς μέσα σε μόλις δύο ώρες. Δύσκολη η κατάσταση στην αρχαία ολυμπία με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις. Αγωνία για εγκλωβισμένους, εκκενώνονται 7 οικισμοί, sms από το 112 (βίντεο). Το μέτωπο της φωτιάς είναι ανεξέλεγκτο παρά τις τεράστιες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων και κινείται προς ολυμπία. Δύσκολες ώρες και στην αρχαία ολυμπία, καθώς νέες εστίες φωτιάς μαίνονται ανεξέλεγκτες στην ευρύτερη περιοχή. Πλήρως απεγνωσμένη, μια γυναίκα καταγγέλλει ότι δεν υπήρξε καμία βοήθεια από τις αρμόδιες αρχές. Νέες φωτιές ξεκίνησαν το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική έκταση στην περιοχή του φλόκα αρχαίας ολυμπίας και στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι.

Αγωνία για εγκλωβισμένους, εκκενώνονται 7 οικισμοί, sms από το 112 (βίντεο). Δορυφορικές εικόνες από τις πυρκαγιές στην εύβοια και την αρχαία ολυμπία. Φωτιά φωτιά τώρα αρχαία ολυμπία. Φουντώνουν οι υποψίες για εμπρησμό στην αρχαία ολυμπία καθώς εκδηλώθηκαν επτά εστίες φωτιάς μέσα σε μόλις δύο ώρες. «σβήστε τώρα τις φωτιές, αύριο θα είναι αργά».

Gxxtyp4u2h4ndm
Gxxtyp4u2h4ndm from newpost.gr
Από τα μεσάνυχτα, δε, οι πυροσβετικές δυνάμεις ενισχύθηκαν από άλλες που ήρθαν από το μέτωπο της βαρυμπόμπης. Δορυφορικές εικόνες από τις πυρκαγιές στην εύβοια και την αρχαία ολυμπία. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η φωτιά βρισκόταν σε ύφεση, όμως από τις 3:00 εντάθηκαν οι άνεμοι και άρχισε πλέον να πλησιάζει τα σπίτια του χωριού αμέλαντες. Μίλησε ζωντανά με τη γιαγιά της για να την πείσει να εκκενώσει το σπίτι (binteo). Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στην αρχαία ολυμπία. Στο σκοτάδι έχει βυθιστεί, εδώ και περίπου μιάμιση ώρα η αρχαία ολυμπία καθώς το δίκτυο ηλεκτροδότησης την περιοχής έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από την μεγάλη φωτιά που τήν έχει περικυκλώσει απειλώντας τον αρχαιολογικό χώρο και το νέο μουσείο που επίσης, εδώ και λίγη ώρα. Τίποτα δεν είναι πια όπως το γνωρίζαμε ως τώρα. Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο).

«τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή.

Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα αεροπλάνα. Δορυφορικές εικόνες από τις πυρκαγιές στην εύβοια και την αρχαία ολυμπία. Νέες φωτιές ξεκίνησαν το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική έκταση στην περιοχή του φλόκα αρχαίας ολυμπίας και στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Στο σκοτάδι έχει βυθιστεί, εδώ και περίπου μιάμιση ώρα η αρχαία ολυμπία καθώς το δίκτυο ηλεκτροδότησης την περιοχής έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από την μεγάλη φωτιά που τήν έχει περικυκλώσει απειλώντας τον αρχαιολογικό χώρο και το νέο μουσείο που επίσης, εδώ και λίγη ώρα. Αγωνία για εγκλωβισμένους, εκκενώνονται 7 οικισμοί, sms από το 112 (βίντεο). «τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή. Τίποτα δεν είναι πια όπως το γνωρίζαμε ως τώρα. Από τα μεσάνυχτα, δε, οι πυροσβετικές δυνάμεις ενισχύθηκαν από άλλες που ήρθαν από το μέτωπο της βαρυμπόμπης. Στην αρχαία ολυμπία μεταβαίνει ο υπουργός προστασίας του πολίτη μιχάλης χρυσοχοΐδης αλλά και η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, λίνα μενδώνη που θέλει να έχει άμεση εποπτεία της κατάστασης στον αρχαιολογικό χώρο. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 σε όσους βρίσκονται στους οικισμούς παραπούγκι, καρνάσι ή δεσύλλα μεσσηνίας να εκκενώσουν τώρα προς διαβολίτσι, λόγω δασικής. Φωτιά τώρα στην περιοχή ηράκλεια της αρχαίας ολυμπίας. Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο). Φουντώνουν οι υποψίες για εμπρησμό στην αρχαία ολυμπία καθώς εκδηλώθηκαν επτά εστίες φωτιάς μέσα σε μόλις δύο ώρες.

Εγκαταλείψτε τα σπίτια σας νέο μήνυμα από το 112 που καίγεται (βίντεο)φωτιά στη λίμνη ευβοίας: Μίλησε ζωντανά με τη γιαγιά της για να την πείσει να εκκενώσει το σπίτι (binteo). Η κατάσταση στην αρχαία ολυμπία. «σβήστε τώρα τις φωτιές, αύριο θα είναι αργά». Νύχτα αγωνίας για την πύρινη λαίλαπα σε αρχαία ολυμπία, βόρεια εύβοια και μεσσηνία.

Xejmz6vs1it12m
Xejmz6vs1it12m from voicenews.gr
Το πύρινο μέτωπο έχει πάρει διαστάσεις, ενώ οι κάτοικοι εγκαταταλείπουν. Εγκαταλείψτε τα σπίτια σας νέο μήνυμα από το 112 που καίγεται (βίντεο)φωτιά στη λίμνη ευβοίας: «σβήστε τώρα τις φωτιές, αύριο θα είναι αργά». Κατά τη διάρκεια της νύχτας η φωτιά βρισκόταν σε ύφεση, όμως από τις 3:00 εντάθηκαν οι άνεμοι και άρχισε πλέον να πλησιάζει τα σπίτια του χωριού αμέλαντες. Γίνεται ό,τι είναι δυνατό για την προστασία του αρχαιολογικού χώρου. Μίλησε ζωντανά με τη γιαγιά της για να την πείσει να εκκενώσει το σπίτι (binteo). Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα αεροπλάνα. Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στην αρχαία ολυμπία.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία.

Στην αρχαία ολυμπία μεταβαίνει ο υπουργός προστασίας του πολίτη μιχάλης χρυσοχοΐδης αλλά και η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, λίνα μενδώνη που θέλει να έχει άμεση εποπτεία της κατάστασης στον αρχαιολογικό χώρο. Από τα μεσάνυχτα, δε, οι πυροσβετικές δυνάμεις ενισχύθηκαν από άλλες που ήρθαν από το μέτωπο της βαρυμπόμπης. «σβήστε τώρα τις φωτιές, αύριο θα είναι αργά». Δύσκολες ώρες και στην αρχαία ολυμπία, καθώς νέες εστίες φωτιάς μαίνονται ανεξέλεγκτες στην ευρύτερη περιοχή. Νέες φωτιές ξεκίνησαν το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική έκταση στην περιοχή του φλόκα αρχαίας ολυμπίας και στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε γειτονικά χωριά, όπου η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές. Εντολή να εκκενωθούν προληπτικά η αρχαία ολυμπία και η κοινότητα μιράκα, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω των δύο πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στην ευρύτερη περιοχή της ηράκλειας και της μιράκα. Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα αεροπλάνα. Ανεξέλεγκτη πορεία έχουν πάρει οι φωτιές στην περιοχή της αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία, με τα δύο κύρια μέτωπα σύμφωνα με ελασ και πυροσβεστική, στην αρχαία ολυμπία εκδηλώθηκαν επτά εστίες φωτιάς μέσα σε δύο ώρες, σε έναν άξονα μεταξύ. Το πύρινο μέτωπο έχει πάρει διαστάσεις, ενώ οι κάτοικοι εγκαταταλείπουν. Δύσκολη η κατάσταση στην αρχαία ολυμπία με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις. «τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή. Πλήρως απεγνωσμένη, μια γυναίκα καταγγέλλει ότι δεν υπήρξε καμία βοήθεια από τις αρμόδιες αρχές.

Posting Komentar

0 Komentar